Kedvenc kriptovaluta pénzkereseti módszereink – 2019. december

Kedves Látogatóink!

A 2019. novemberében indult weboldalunk első teszteredményei következnek… eltelt mintegy 3 hét, számos sikerről tudok beszámolni. Időrendi sorrendet választottam, az aktuális top 5 applikáció a jobb oldali sávban található.

Fontos megjegyezni, hogy az alkalmazásokat Android környezetben használtam, az alkalmazások közül szinte mind iOS-en is megtalálható.

Free Litecoin App 

Elsőként a Free Litecoin applikációt választottam ki a Play áruházból:

Borítókép

Felhasználása egyszerű:

pontokat kell gyűjtenünk és ha elérjük a 20.000 pontot (LTC Litoshi), akkor a következő kedden megkapjuk az érte járó kriptovalutát.

A pénzkereseti módok a következők:

Óránként jár 2 db bónusz “tekerés”, melyekért akár 100.000 pontot is kaphatunk. Nekem eddig a legnagyobb elért pontszámom ebben az alkalmazásban 5.020 pont volt:

A Bonus Claim menüpont alatt reklámok megtekintéséért kapunk értékes pontokat, ennek mértéke itt is a szerencsén múlik. A reklámok nézegetése – ahogy általában minden ilyen típusú alkalmazás esetében – nem korlátlan, 4-6 reklám után 2-4 órára pihenőpályára kerülünk.

Felméréseket/kérdőíveket is találunk még a menüben… a módszer egyszerű… töltsd ki a megjelenő kérdőívet és pontokat kapsz érte. Ezen lehetőség személyre szabott: kortól, nemtől, iskolai végzettségtől, havi bevételtől, lakhelytől is függ. Nem érdemes füllenteni a válaszok során, mert egy-egy kérdéskört több oldalról is megkérdezhetnem tőlünk és a rendszer figyeli a következetes válaszadást.

Amennyiben ismerősöknek és barátoknak is megmutatjuk az alkalmazást, akik a mi egyedi linkünkkel regisztrálnak, az általuk elért pontszámok 10%-át megkapjuk jutalomként. Azt gondolom, ez egy korrekt ajánlat. Weboldalunk linkje a következő:

https://bitcoinaliens.com/?ref=1047465&game=8&pf=2

Köszönjük, ha megtisztelsz minket azzal, hogy erre a linkre kattintva telepíted a Play áruházból az alkalmazást.

A kifizetéshez szükségünk lesz egy kriptovaluta tárcára, amelynek címét a menüben kell megadnunk. A Kriptovadász oldala az alábbi tárcákat javasolja:

Coinbase

Képtalálat a következőre: „coinbase”

A regisztráció és a használata is ingyenes.

Személyes tapasztalatom a következő: használata könnyű, amióta használom, minden héten fizetett (a fizetés automatikus, csak az a lényeg, hogy a pontszám elérje a 20.000 pontot). Várakozás közben, üres időszakban érdemes használni. Néhány kattintás naponta és érkezik a heti kriptovaluta.

Kattints a letöltéshez:

Képtalálat a következőre: „happy crypto”

____________________________________________________________________________________________

Free Bicoin Cash

Másodikként, a Free Litecoin app után, az azzal egy műhelyben készülő Free Bitcoin Cash alkalmazást próbáltam.

Működési módja, stílusa, használata teljesen megegyezik a Free Litecoin alkalmazással. Hosszabb leírást ott találtok, jelen szekcióban csak összefoglalni szeretném, illetve a különbségekre rámutatni.

Itt is pontokat kell gyűjtenünk és ha elérjük a 10.000 pontot (BCH Satoshi), akkor a következő kedden megkapjuk az érte járó kriptovalutát.

Érzésre mintha kevésbé gyorsan jönne össze a minimálisan szükséges 10.000 pont, de itt is a kezdetektől kezdve minden héten sikerült elérnem a kifizetési limitet.

A metódus teljes mértékben azonos a testvér alkalmazással:

  • óránként 2 ajándék tekerés
  • bónusz tekerési lehetőség reklámnézésért cserébe
  • kérdőívek kitöltése
  • alkalmazások telepítése

Személyes tapasztalatom a következő: használata könnyű, amióta használom, minden héten fizetett (a fizetés automatikus, csak az a lényeg, hogy a pontszám elérje a 10.000 pontot). Várakozás közben, üres időszakban érdemes használni. Néhány kattintás naponta és érkezik a heti kriptovaluta.

Személyesen nekem a 100.000 Satoshi pontot még nem sikerült megszereznem, de álljon itt egy 4.035 pont értékű tekerés:

A barátok regisztrációjáért itt is járnak a jutalom pontok, mértéke itt is 10%:

https://bitcoinaliens.com/?ref=1047465&game=7&pf=2

Érdemes ezt az alkalmazást is rendszeresen használni, ráadásul a Bitcoin Cash egy jóféle kriptovaluta. 🙂

Sok sikert, nagy mennyiségű kriptovalutát kívánok!

Letöltéshez kattints a fenti képre!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük